BERAPA RAMAI YANG TAHU TENTANG PERNIAGAAN ANDA???








RAMAI YANG MENIAGA ,


MASALAHNYA  SIAPA YANG TAHU ANDA  MENIAGA???



ADAKAH TEMPAT ,DAN PROSPEK PASARAN ANDA ITU BETUL???



tips ini mengikut kesesuaian duit poket anda ,macam mana nak viralkan perniagaan anda,



Pastikan anda sudah bersedia utk membaca tips perniagaan ini.



Pastikan prospek /pembeli yang anda cari tepat dan tidak merugikan masa anda . (Peniaga yang hebat me maximumkan masanya!!!!



tips yang kami berikan ini ada yg perlu modal yg besar/modal yg kecil/  masa yg lama / masa yang sedikit/ dan ia juga mengikut kemahiran anda berfikir,



7 STRATEGI YANG MUDAH UNTUK ORANG MENGETAHUI PERNIAGAAN ANDA !!!




1- Pastikan anda ada name card / kad pengenalan perniagaan(INI ADALAH CARA MUDAH MEMASARKAN KEPADA ORANG LAIN,bagi lebih utk mereka pas kad anda pada kawan2 mereka .##### (tetapi kena ingat apakah perkara penting pada namecard,dan bagaimana namecard bole menarik mata mereka yang melihat .



2-Pastikan strategi FOTO/VIDEO anda gunakan bagi menarik perhatian. (Macam mana??? , ini kita serahkan dengan abang2 VIDEO,ABG2 FOTO, sebab mereka lebih arif dengan harga dan style yg bagaimana yg anda inginkan . ( nak murah dan verstyle??? tanya lah PELATIH PERIBADI ANDA . (cik.SYAZWAN)



3-Pastikan anda membuat FBads utk hebahan.(GET PEOPLE REACH YANG RAMAI DI FB )macam mana nak buat FB ads???  NAK BUAT SANGAT MUDAH ,tapi ada caranya,dan ada targetnya, bagaimana ???? nak buat dalam masa 1JAM SAHAJA, PERCAYA ATAU TIDAK?? potensi ini anda pasti dapat keberhasilanya. tanya PELATIH PERIBADI ANDA: cik SYAZWAN.



4-Pastikan anda guna kan BLOG /BLOGSPOT ,UTK carian mudah di google (BILA ANDA CAKAP SEARCH di GOOGLE )mereka mudah mendapatkan anda disana.

(BLOGSPOT berkait rapat dengan GOOGLE )


5- Kenali blogger2 mengikut prospek PERNIAGAAN ANDA, KENAPA??? anda boleH MEMANGGIL MEREKA UTK REVIEW PRODUCT ANDA ,dan anda boleh belajar macam mana ayat2 tarikan di BLOG mereka , CONTOH : food blogger /travel blogger /id blogger /ben ashari Blogger/projek travel blogger,magazine blogger. 



6-  Wartawan :/REPORTER , kenapa anda perlu kenal mereka , mereka ini yang mungkin akan berikan ruang dan peluang product dan bahan anda masuk diruang2 akhbar dan majalah (dengan cara FREE/BERBAYAR)



7-Instagram style : review IG, kenapa instagram , perniagaan anda juga tidak boleh melupakan generasi baru, dan disini juga anda bole memuat turun VIDEO2 FOTO2 YG SIMPLE DAN  DAPAT MEMUDAHKAN CLIENT ANDA DENGAN MESEJ2 simple dan padat.



(mungkin anda masih perlukan sahabat yang bercakap dan memberi komentar tentang perniagaan anda)



PERSONAL COUCHING/PELATIH PERIBADI

 0122094321 - SYAZWAN 


PAKEJ LENGKAP BELAJAR SEMUA PERKARA YANG DIATAS .



BERAPA???? RM1K?? RM700??? RM500??? RM 300??? RM 100??? RM50???



WHATSAPP SEGERA , PASTIKAN ANDA SEGERA MENEMPAH TARIKH KELAS ANDA.



KAMI DATANG KEPADA ANDA,AJARKAN ANDA ,

1 TO 1,MUDAH FAHAM DAN TIDAK MENGHABISKAN MASA.


PULANGAN DUIT DIJAMIN JIKA ANDA TIDAK BERPUAS HATI.



MARCH . APRIL . MEI . AUGUST. SEPTEMBER. OCTOBER. NOVEMBER.



INSYALLAH KAMI BANTU MEMASARKAN PRODUCT ANDA.