# #! # # #

Usaha dakwah dalam fotografi

Kita berhak mengubah cara fotografi sekarang, memang benar banyak pandu arah terhadap fotografi arah nya ke "stylebarat", jadi adakah itu pandu arah yg sebenar yg kita cari?? saat minat yang sudah mengatasi akal tidak tersentuh dihati, berhati2 lah,amalan yg biasa akan jadi terbiasa dan akan menjadi "darahdaging" ,pesanan saya buat sahabat fotografi dan diri sendiri, berfikirlah sejenak risiko gandaan dosa yg akan kita lahirkan.

"karipap bawah flat" pun akan jadi cantik , jika kita lahirkan niat mencantikkan , mudah saja hipotesis fotografi " jika gambar cantik,maka product mesti akan jadi mahal,jika product mahal maka hasil gambar yg dirakam mesti berkualiti "cantik".

tanamkan sedikit usaha dakwah dalam minat yg kita ada, bnyk usaha dakwah bole dilakukan dalam fotografi, mudah je saya praktikkan,
"kita cuba shoot awak pakai tudung, mana tau awak nampak cantik,jadi dia dah pakai tudung, kita shoot cantik2 " yg penting kita dah suruh dia cuba, dan yg membukakan hati nya utk pakai tudung lepas tu "itu kerja tuhan yg akan membuka pintu hati nya" , kita hanya lakukan "usaha dakwah".

"susah nak cari makan bang dalam dunia fotografi ni",mudah je, tengok balik apa yg kita shoot apa yg kita buat, jangan kasi peluang camera control kita, kita yg control camera,
peluang di tangan kita. 

seni itu bukan hasil dari yang seksi, seni itu luahan hati yang buat kita berfikir apa yg kita cari. lama atau baru kita dibidang fotografi itu sebenarnya adalah nikmat tuhan bagi agar kita melihat sekeliling dengan mata hati kita.

alhamdulillah, banyak tuhan bg saya belajar dan pengajaran masa sy jadi fotografer dbkl, karangkraf, menilai yg kaya dan miskin, duduk bersama jutawan, shoot artis,shoot fashion , shoot makanan semuanya niat saya nk belajar apa yg saya minat, menilai yg miskin, mengejar glamour, mengejar masyukkkk, ada atau tiada ruang bersama keluarga, bnyk yg sy belajar.hari ini saya hanya kongsikan apa yg saya rasa, apa yg uols x pernah rasa, mungkin segelintir dah pernah rasa kot... 

last but not list" bantu saya utk ubah fotografi menjadi usaha dakwah". saya lemah tanpa bantuan anda.

saya alang, memohon maaf jika hati anda tersentuh, ini peluang kita bersama, dakwah cara moden 70% insyallah pasti berkesan.. 

boleh datang ke studio saya jika anda berminat utk belajar lebih lagi dalam fotografi, saya tinggal kan no telefon saya disini utk senang kita whatsapp2 : +60122094321 
studio saya khas buat mereka yg menutup aurat nk photoshoot. tuhan bg saya rezeki utk dikongsikan bersama. assalamualikum

Alangraphystudio Studio Fotografi di Bandar Sri Permaisuri

(Alangraphystudio) Studio Fotografi di Bandar Sri Permaisuri
Alang 45 @ alangraphystudio -







BERMINAT BELAJAR FOTOGRAFI & BELAJAR TENTANG MODELING

menyediakan perkhidmatan fotografi :
muslimah model
foto hijab, tudung & fashion
fotografi produk online,
fotografi bayi,
fotografi perkahwinan,
kursus fotografi,
fotografi dinner event,
fotografi makanan,
fotografi tadika.
fotografi keluarga.

bole terus hubungi atau whatapps : +60122094321 (alang)
cheras bandar sri permaisuri, kuala lumpur
https://www.google.com.my/maps/dir//3.0997366,101.7150446/@3.0992786,101.7145993,18z/data=!4m2!4m1!3e0?hl=en

MUSLIMAH MODEL PHOTOSHOOT BY ALANGRAPHY