Rimas N Serabut....

HI ALANG HERE

CEQ & REMBAU MOST WANTED YOWWW... WARI... SESI PHOTOSHOOT UTK MEDIA HIBURAN

MANE lg ENSEM korang dah bole pikirkan kot....

Gambaq Mak Dah Keluar Nok.... Magazine Hijabista Tau...

RAJIN2 LA SINGGAH N TENGOK MAGAZINE HIJABISTA... 


WHAT IS PHOTOGRAPHER????

pr??? PR????  belajar dan terukanlah belajar bagaimana utk pr.... DAN PROTOKOL DALAM PR

TIPS FOTOGRAFI YG BOLE DIPAKAI ....

tips paling hebat dalam fotografi,try amik gmbr sendiri dekat cermin tgk kita friendly dan spoting x dengan kita punya camera sendiri.... kalo x spoting,pecahkan cermin tu....fikir2 lah sendiri...MCM MNE NAK SURUH ORG SENYUM KALO KITA PUN MASAM CUKA JE>>>>>>

UNTUNG LA KORANG MAKAN BUBUR LAMBUK!!!!

x semudah kita dia berbuka... hanya menunggu semangkuk bubur lambuk,pakcik ni sanggup beratur panjang,sampai terlena... pakcik tu cakap "Alhamdullilah,masjid bagi bubur lambuk dibulan ramadhan,merasa jugak pakcik berbuka,dari bulan lain pakcik hanya bebuka air suam je"renungan utk kita bersama... ramadhan itu tuhan datangkan pelbagai kemudahan dan kesenangan.... FOTO :alang  LOKASI: masjid india jalan TAR,10 julai 2013.