POLITIK FOTOGRAFI !!!

Sape kata FOTOGRAFI xde poliTIK???

BUKAN PHOTIX @ PHOTOMATIX K!!! hehehe

adakah benar benda yg aku taip ni dari hati atau pun sekadar TYPE2 KAT KEYBOARD HILANG KAN RASA BOSAN.... MMMMMM `

kita tgk ape yg aku nak cakap... aku tulis bedna ni time aku umur 21 tahun,ia akan menjadi bukti kepada aku satu hari nanti...


Adakah benar fotografi ini 70 % adalah hiburan mata dunia??

bebas kot,xde sape halang.... KONSEP BERDIKARI LA KATAKAN...

ape ko usya ,ape ko lihat terus masuk dkt hati.... salah usha padah dapat...

adakah seorang jurugambar ini bole lari dari dosa matanya...(aku cakap mcm bgus)xpe pelan2)

huhu....

ntah la,ada benar kata mereka2 engkau yg tentukan dekat diri ko....hahaha...

aku just nak igtkan diri aku...

tuhan bg aku 2 biji mata hari ini,dengan rasa syukur aku melihat keindahan nya...
tapi disebalik pandangan aku aduhh......syurga dunia ada kot... dah x bole lari....

aku takut tuhan tnya aku nanti....

kadang2 benda ni sape nak tgur,xkan ada,kalo ada pun sorang 2 je....

dosa x kita amik org kawin nya gmbr kalo x bertudung???

dosa x kita suruh seorang perempuan pose yg agak mengghairahkan walaupun ia bertudung... hehhehe...(aku penah buat) pikir2 kan bersama...


ada jgk story mloly yg aku nak citer kat korang... mcm mne ek tugas seorang jurugambar apabila model dia kata,

"BANG SAYA PAKAI TUDUNG LAWA KE BUKAK TUDUNG,OK KE SAYA PAKAI TUDUNG??

AGAK2 MCM MNE EK KORANG PIKIKIR MCM MNE AKU JAWAB.... ALANG2 ALANG 2...


NTAH LAWEI.... SABAN HARI AKU NAK BG ILMU PUN AKU TAKUT,tapi ni dunia aku,aku kena tgur,x kira muda ke tua... bukan nak tunjuk alim.. korang pikir la sendiri...

fotografi bukan aje amik gmbr kot!!! hahahha... dah la bye2...salam